https://time-les.si/

070 185 918

Take Me HOME

Dizajn, ki uteleša industrijski, skandinavski in moderen stil!

Take Me HOME

Pohištvo Take Me HOME je zasnovano minimalistično v industrijskem, skandinavskem in modernem stilu. Uteleša prefinjeno lepoto in moč karizme v domu. Združuje edinstenost naravnega premium hrastovega lesa z moderno jekleno konstrukcijo. Skladnost klasične preteklosti in dinamične sedanjosti z inovativno prihodnostjo, je vodilo dizajnerjev Take Me HOME.

Industrijski stil

Nanaša se na trend v opremljanju notranjosti povezanih s surovimi materiali in čistimi linijami. Opremljanje prostora v industrijskem stilu izvira iz starih tovarn in industrijskih prostorov, kateri so v zadnjih letih bili pretvorjeni v bivalne prostore. Sestavni deli industrijskega stila vključujejo les, gradbene sisteme, kovino, izpostavljene opeke, industrijske svetilke in beton.

Skandinavski stil

Skandinavska zasnova je oblikovalsko gibanje, za katerega je značilen, minimalizem in funkcionalnost. Pojavila se je v začetku 20. stoletja in je doživela razcvet v petdesetih letih v petih nordijskih državah Danske, Finske, Islandije, Norveške in Švedske.

take-me-home-coffee-table-iceberg-white9-768x1024

Moderen stil

Moderen ali sodoben stil je široko oblikovan izraz, ki se običajno nanaša na dom s čistimi, jasnimi linijami, preprosto barvno paleto in uporabo materialov, ki lahko vključujejo kovine, steklo in jeklo.

Moderna zasnova uporablja preprostosti v vsakem elementu, vključno s pohištvom. Beseda, ki se običajno uporablja za opis sodobnega ali modernega sloga, je eleganca in čistost prostora z malo okrasnimi dodatki.