https://time-les.si/

070 185 918

Tabanda

Ekološko in sodobno

Tabanda

Pohištvo Tabanda temelji na ljubezni do naravnih materialov in radovednosti njihovih potencialov. Dizajnerji ekipe Tabanda zelo pogosto namenjajo čas novim idejam. Razvijanje sloga v ekološkem zavedanju se sklada s sodobnimi oblikami in uravnoteženju surovega industrijskega dotika z veselimi in živimi barvami. Moto dizajnerjev je - oblikovati in izdelovati kul stvari. Resnično upamo, da boste uživali enako kot mi.

Ročno dodelano

Pohištvo izdelano iz strasti

Vso pohištvo je ročno dodelano, kar mu daje dodatek intimnega in kreativnega prdiha. Podrobnosti  se skrivajo v dodelanih detajlih, ki tvorijo naraven in surov ter eleganten videz pohištva. Kot rezultat ročne dodelave vsi izdelki pridobijo lastno osebnost.

Diago

Sodoben, lahkoten in ergonomski stol

DIAGO stol z izjemno dinamično obliko se na prvi pogled zdi preprosto zasnovan industrijski stol, vendar je njegova prednost v tem, da je izjemno udoben in breztežen ko ga poskusite. Zaradi kvalitetnih materialov in oblike sta vzdržljivost in ergonomija Diago stola res impresivni. Sedež je oblikovan iz aluminijaste plošče in noge stola iz oljenega in visoko kakovostnega trpežnega vezanega lesa wisa-birch - izbirate lahko med barvo hrastovega ali orehovega lesa. Kvalitetni materiali bodo poskrbeli, da vas bo Diago stol spremljal še dolga leta. Izberite svojo najljubšo barvo in obarvajte svojo dnevno sobo, kuhinjo, pisarno… Samozavesten stol, ki je zasnovan za vse samozavestne ljudi, ki vedo kaj hočejo v svojem življenju in domu.

Serija Diago stolov

Osnovna izvedba Diago stola je Diago BASIC. Sestavljen je iz 2mm aluminijaste plošče, ki zahteva večkratno rezanje in ročno oblikovanje. Končni del obdelave aluminijastega sedeža je prašno lakiran. Leseno ogrodje stola je sestavljeno iz brezove vezane plošče (WISA), preoblečene v oljen in voskan hrastov ali orehov furnir.

Diago basic

DIAGO stol FILC

Diago FILC

Notranja stran je prekrita s sivim filcem debeline 4 mm – prešit na upogibnih črtah.

Diago EKO USNJE

Notranja stran je prekrita z eko usnjem debeline 1,5 mm – prešit na upogibnih črtah.

Na voljo v 10 barvah

serija miz moose

Sodelovanje z naravo

Zmanjšanje uporabe lesa kot kreativna zasnova ogrodja mize v obliki jelenjega rogovja iz serije miz MOOSE.

Tabanda ljubi naravo. Ideja za mizo MOOSE je prišla kot vprašanje: “Kako bi utelesili bogastvo narave v minimalistični obliki kot je kos pohištva?” Miza MOOSE – je moderna, ekološka in edinstvena klubska miza, ki jo navdihuje narava! Njeni nosilci so sestavljeni iz štirih delov visoko kakovostnega vezanega lesa. Na prvi pogled miza spominja na “rogovje”. Zgornji del mize sestavlja okroglo brezbarvno steko OPTIWHITE ™. Kot rezultat ekološke ozaveščenosti, potrebuje ena miza Moose za izdelavo le 0,5 kvadratnega metra vezanega lesa.

Serija miz MOOSE je družina v 3 velikostih: Papa Moose (⌀ 99cm), Mama Moose (⌀ 79cm) in Baby Moose (⌀ 59cm)

Inovativna minimalistična svetila

Multifunkiconalna luč Lampania


Narejena je iz dveh aluminijastih delov, kateri omogočajo enostavno spreminjanje kota svetlobe. To svetilo ustreza vsakem mestu in položaju - izgleda čudovito, če jo postavite na mizo ali če visi s stropa. S 5 m dolgo vrvjo in mobilno kljukico iz vezanega lesa lahko preprosto izpolnite svojo avanturistično naravo.

Pozdravite večnamensko dekorativno svetilko LAMPANIA! Lahka, tanka in elegantna. Vse to in še več ponuja svetilka LAMPANIA. Narejena je iz dveh drsnih aluminijastih delov, katera vam omogočata enostavno spreminjanje kota svetlobe. Kako uporabno! Postavite jo in enostavno prilagodite položaj aluminijastih delov po vaši želji. Svetloba bo odlično dosegla dele prostorov, ki jih želite osvetliti! Luč LAMPANIA tudi ljubi potovati. S svojo 5 m dolgo vrvjo in mobilno klukico izdelano iz vezanega lesa WISA-Birch je lahko popolnoma uporabna tudi za tiste, ki ste bolj avanturistične narave.