https://time-les.si/

070 185 918

Naročila in dostava

TIME LES bo poskrbel, da bo proizvajalec dostavil izdelke direktno na željen naslov dostave, brezplačno – na stroške prodajalca.

Dobavni roki so navedeni na straneh izdelkov in so informativne narave – izražajo okviren čas v katerem so izdelki odposlani iz strani naših dobaviteljev in nato dostavljeni na naslov končnega kupca. O predvidenem dobavnem roku bo kupec obveščen ob potrditvi naročila s strani ponudnika v elektronskem sporočilu “Naročilo potrjeno”. 

Skupaj z dobavitelji si prizadevamo da bi bili naročeni izdelki dobavljeni na najbolj optimalnen način. Za dostavo paketov poskrbijo naši dobavitelji. Okvirni dobavni roki so definirani pod opisi artiklov in so informativne narave.

Ob dostavi naročila preverite dobavljene artikle in podpišite dokument o dostavi. V primeru, da ste pri prevzemu opazili napake na pohištvu ali je pohištvo nepopolno, to označite na računu ali na dokument o dostavi.

Če ste napako opazili kasneje, nas pokličite na (+386) 70 185 918 ali nam pišite na info@time-les.si.

TIME LES zagotavlja 100% vračilo denarja v primeru nezadovoljstva pri nakupu.

Potrošnik mora najkasneje v 14 dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga.

Pri prodajnih pogodbah lahko podjetje zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj, razen če podjetje ponudi možnost, da samo prevzame vrnjeno blago. Če ste prejeli neustrezno ali poškodovano blago lahko le tega vrnete v zakonskem roku 14 dni po prejemu blaga, blago pa mora biti pri tem nerabljeno, zapakirano v originalni embalaži in/ali nepoškodovano. Kupnina bo kupcu vrnjena na vnaprej dogovorjen način in sicer najkasneje v 14 delovnih dneh od vračila blaga.

Obrazec za odstop od pogodbe iz petega odstavka člena b43.d dostopen na povezavi: http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?id=PRAV11915.

TIME LES strogo varuje vaše osebne podatke.

Podatki, ki jih posreduje kupec, so strogo zaupni, in se obravnavajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur.l. RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001-popr.) in Zakonu o varstvu potrošnikov – ZVPot-UPB1 (uradno prečiščeno besedilo – Uradni list RS, št. 14/03).