https://time-les.si/

070 185 918

Ambivalenz

Vrhunsko leseno zložljivo pohištvo

AMBIVALENZ

AMBIVALENZ je družba iz Berlina, ki ponuja inovativne rešitve za prilagodljivo, individualno in prostorsko varčno življenje ali delo. Izjemno plosko zložljivo pohištvo v minimalističnem slogu  je idealna rešitev za manjše kot tudi večje sobe. Pohištvo AMBIVALENZ je prav tako popolno tudi za stil mikro kompaktnega življenja. Kljub minimalističnem dizajnu bo vaša notranjost ustrezala najvišjim standardom kakovosti in stabilnosti.

Prihtanite prostor

Dom, ki zadiha

Pohištvo Ambivalenz je oblikovano z namenom, da prihrani odprtost prostora. Kadar je pohištvo zloženo ne bo zavzelo skoraj nič prostora, a ko je odprto pokaže svojo moč v popolni funkcionalnosti in sodobnem dizajnu. Pohištvo vsebuje preprost in učinkovit mehanizem za zlaganje zaradi česar je vedno takoj pripravljeno za uporabo.

Popolnoma nastavljivo pohištvo

Zbirka FLÄPPS

Prednost zbirke FLÄPPS  je ta, da omogoča svobodo izbire in zagotavlja premišljeno shranjevanje v vašem prostoru. Vsebuje navodila za uporabo priložene šablone, omogoča varno in stabilno montiranje, tako da se pri demontaži ne zgodi nobena obraba stene, zaradi česar jo lahko brez težav prestavljate v želen kotiček.

FLÄPPS  – ART print

obarvan in edinstven dom

Obarvajte svoj dom s pohištvom čudovitih motivov sodobnih ART-printov. Kadar je pohištvo zloženo ga lahko uporabite celo kot sliko za steno. Zbirka ART print FLÄPPS bo vašemu domu zagotovo dodala moderno in edinstveno vzdušje!