https://time-les.si/

070 185 918

366 Concept

Retro pohištvo v stilu 60′

366 Concept

Dolgoletne izkušnje zaposlenih, najnovejše proizvodne tehnologije, estetski in trajni zaključni materiali ter začinjen masiven les v objemu vrhunskih tkanin. Zahvaljujoč 366 Concept je originalno retro pohištvo iz 60′ let spet zaživelo s ponovno sodobno izdajo.

366 Concept Serije

200 – 190

Fox

Junior

366

Bunny

METAL

366 mize

Fox mize

IZBERITE LES IN TKANINO ZA VAŠ POPOLN Fotelj ali stol

Kakovost masivnega lesa in tkanin takšna, da bodo vaš stol, fotelj ali zofa zgledali prav tako dobro tudi čez deset leti in še dlje! Na voljo iz plemenitih in trpežnih tkanin (TWEED, LOFT, DEKO, ŽAMET in SVETLEČI ŽAMET), katere omogočajo svobodo izbire in zagotavljajo udobno uporabo ter dober izgled še na dolga leta. Nekatere tkanine vsebujejo tudi prevleko odporno na madeže “VODNO ČISTO”. Odlično bodo služile mladim staršem, lastnikom hišnih ljubljenčkov in vsem tistim, ki opremljate dom v kakovosti naravnih materialov in v sodobnem stilu.

Bodite podrobnejši in izberite svojo najljubšo!

ŽAMET

tkanina ŽAMET

Na voljo v 20 barvah!

LOFT

TKANINA LOFT

Na voljo v 7 barvah!

Svetleči žamet

tkanina svetleči žamet

Na voljo v 16 barvah!

Deko

tkanina Deko

Na voljo 6 vzorcev!

Premium les

SKRB ZA LES IN OKOLJE

366 Concept je družba, ki temelji na odnosu z naravo. Ljubijo gozd in njegov opojen vonj. Za izdelavo pohištva si prizadevajo dati čim več v sodelovanje z naravnim okoljem. Vsakič ko kupite izdelek, se družba odloči za posaditev novega drevesa tudi za prihodnje generacije.

ROČNO DODELANO

Vsaka vrhunska kakovost zahteva človeški dotik. Fazo proizvodnje nadzorujejo izkušeni strokovnjaki.

NA VODNI OSNOVI

Proizvajalci želijo, da so izdelki čim bližje naravi. Prizadevajo si da so materiali trajnostno nabavljeni in izdelani. Lepila in laki temeljijo na vodni osnovi in so prav tako okolju prijazni.

POPOLNO STARANJE LESA

Odličnost in kvaliteta zahteva čas – les je obdelan najmanj 7 let prej. Kljub temu je vredno čakati. Pravilno sušeni in starejši les postanejo popolnoma voljni in odporni na napake in je pripravljen na najboljše zadovoljstvo uporabnikov.

Premium masiven hrast

serije: 366, 366 Metal, Bunny

Premium masiven jesen

serije: FOX, 200-190

Vrste tkanin

ZBIRKA TKANIN LOFT

Uživajte v razkošnih barvah, ki zagotavljajo neverjetno estetsko doživetje. Globina barv in svilnata mehkoba se kažeta v tkanini LOFT. Vežeta jo dve barvni niti, ki se zdita izredni pri kombinaciji, saj dajeta večdimenzionalni videz in globino barve ter teksturo. Te lastnosti vam bodo pomagale ustvariti čudovit dom ali sodobno notranjost. Tkanina vsebuje  tudi sloj “VODNO ČISTO”, ki je odporen na madeže in olajša čiščenje.

Sestava blaga: 62,3% AK, 29,1% PES, 4,7% VI, 3,9% LN

 

Na voljo v 7 barvah!

Zbirka tkanin žamet

Zbirka tkanin ŽAMET – je sinonim za razkošje in eleganco, saj velja žamet za kraljevsko tkanino. Od trenutka ko se je pojavila v Evropi, je navdušila nad svojo plemenito teksturo in dobila priznanje vladarjev ter dostojanstvenikov. Že vrsto je minilo od tega, toda ta tkanina ni izgubila značaja, saj se še danes uporablja pri izdelavi vrhunskega blaga. Površina, ki se poigra s svetlobo v odsevu in njena mehka barvna paleta se popolnoma zlije z različnimi stili notranjosti. Tkanina vsebuje tudi sloj “VODNO ČISTO”, ki omogoča enostavno čiščenje in je odporen na madeže.

Sestava blaga: 100% PES

 

Na voljo v 20 barvah!

jozef_chierowski_366_easy_chair_velvet_-_eight_colours_available_9.1530814928
redvelvet

Zbirka tkanin DEKO

Si želite tropske živahnosti v trendovskem domu? Zahvaljujoč edinstveni zbirki DEKO tkanin, lahko svojo notranjost poživite z modnimi oblikami in barvami tropskih rastlin. Zbirka temelji na skrbno izbranih sodobnih vzorcih, kljub spreminjajočim se modnim smernicam je vzorec vsekakor sodoben in brezčasen. Tkanine so primerne za tako za notranjo in zunanjo uporabo. Tkanina vsebuje tudi sloj “VODNO ČISTO”, ki je odporen na madeže in olajša čiščenje.

Sestava blaga: 100% PET

 

Na voljo v 6 barvah!

deco1
366-concept-fox-lounge-chair-ash-03-deco-jungle-blue-mood-788x788

Zbirka tkanin svetleči žamet

Zbirka SVETLEČI ŽAMET je sinonim za razkošje in eleganco. Žamet je s prihodom v Evropo postal kraljeva tkanina in še danes velja za prestižno tkanino. To izredno blago je na voljo v mehki barvni paleti,ki  se poigrava s svetlovo, ustreza širokemu spektru notranjosti in dodaja čar glamurja katerega koli doma.

Sestava blaga: 100% PES

Na voljo v 15 barvah!

1756-detail-fox-lounge-chair-velvet-mustard-dark-oak (1)
svetleci

366 Concept retro pohištvo