Kako učnikovito izboljšati delovni kotiček?

Zagotovite si udoben stol

Veliko ljudi preživi več kot tretjino dneva sede. Način sedenja pri delu vpliva na počutje, tako fizično kot psihično. Pri nepravilni drži ne spodbujamo jedrnih mišic, kar lahko povzroči težave s hrbtom in rameni. Telesne bolečine pa lahko hitro povzročijo upad motivacije in druge zdravstvene težave.

Uporaba ergonomsko zasnovanih stolov prinaša številne koristi za zdravje. Med glavnimi razlogi, zakaj je ergonomski  stol bolj koristen, so zdravstvene prednosti, ki jih prinaša njegova redna uporaba. Ergonomski stoli lahko pomagajo olajšati bolečine v spodnjem delu hrbta, podprejo hrbtenico, ohranjajo sklepe v nevtralnem položaju in ublažijo bolečine v vratu in ramenih.

 

Les – vezana breza WISA; tkanina – eko usnje

Dizajn: Tabanda

Sodoben ergonomski stol. Njegova breztežnost in dinamična oblika se zlijeta s kvaliteto materialov in edinstvenim dizajnom.

Na voljo tudi DIAGO basic in DIAGO filc.

 

 

Les – masiven jesen; tkanina -žamet ; barva – indigo
Dizajn: 366 Concept; Joseph Chierowski 
Eleganten in izjemno udoben retro stol. 

Izberite kakovostno pisalno mizo iz masivnega lesa

Številne študije kažejo, da dodajanje lesenega pohištva v delovni prostor ustvarja učinke preživljanja časa v naravi, zmanjšuje stres in tesnobo, uravnava vlažnost ter izboljša kakovost zraka v zaprtih prostorih. Les je resnično najboljši naravni material za opremo popolnega delovnega kotička!

 

 

Masivna pisalna miza VOGEL – mat bela

Les – masiven hrast in bukev

Dizajn: Borcas

Pisalna miza VOGEL je odličen kos pohištva, s katerim bo vaš delovni  kotiček izredno učinkovit.