Kako izbrati pohištvo, ki vas ne bo razočaralo?

Odkrijte 5 namigov kako izbrati kvalitetno pohištvo!

1. Fokusirajte se na kvaliteto

Da bi zagotovili varen nakup, preverite iz kakšnih materialov je pohištvo izdelano. Pohištvo iz lesa in drugih naravnih materialov je ne samo bolj ekološko ampak tudi bolj trajno.

Pohištvo v naši spletni trgovini je edinstveno zasnovano, ročno dodelano in izdelano v EU iz certificiranih, okolju in človeku prijaznih materialov.

2. Izberite pohištvo iz lesa

Les je popoln naraven material za opremo prostora in bivanje. Pohištvo iz masivnega lesa velja za izjemno trajno in daje prostoru prijetno naravno toplino.

komoda-oreh-SOL-opt

Dizajn: Trebord
SOL ni le navaden predalnik, velja tudi za edinstveno umetniško delo. Vsak predalnik je ročno izdelan do popolnosti. Edinstvenost in vrhunska kakovost masivnega lesa mu daje značaj brezčasne lepote, ki preprosto traja.

3. Sledite vašemu stilu

Izbirajte pohištvo, ki ustreza vašemu stilu in si ustvarite dom, ki ste si ga vedno želeli.

Dizajn: Take Me HOME
Elegantna jedilna miza z masivnim hrastovim vrhom in jeklenim ogrodjem primerna za opremljanje v skandinavskem, modernem in industrijskem stilu.
Les: hrast, ročno obdelan in oljen; originalna in edinstvena zasnova.

4. Preverite ali ima pohištvo garancijo

Garancijo lahko potrošnik uveljavlja pri izdelkih, za katere je obvezna garancija kot jo določa Pravilnik o blagu, izdano jamstvo za brezhibno delovanje (UL RS, št. 14/12). Bodite pozorni in preverite ali ima pohištvo, ki ga kupujete garancijo. V EU velja 2 letna garancija za stvarne napake.

Garancija pohištva v spletni trgovini time-les.si velja 2 leti v skladu z EU predpisi.

5. Pri nakupu se obrnite na prodajalca

Če ste pri nakupu pohištva negotovi, se za vse potrebne informacije obrnite na prodajalca.

Če potrebujete pomoč pri nakupu se obrnite na nas preko e-maila info@time-les.si ali preko telefonske števike 070 185 918 od pon – pet od 9:00 – 16:00 in vam bomo z veseljem pomagali.