Zakaj izbrati pohištvo iz lesa in naravnih materialov?

Izbira pohištva iz lesa in drugih naravnih materialov nam omogoča, da začutimo toplino narave, njeno edinstveno lepoto ter popolno ravnovesje v prostoru. Narava je neprecenljiv vir, zato je pomembno, da do nje ravnamo odgovorno, skrbno in trajnostno. Vključevanje naravnih elementov v prostor nam dvigne kakovost bivanja, saj blagodejno vpliva na počutje, nas pomirja in dolgoročno ohranja svojo vrednost.

 

Les je material, ki traja

 

Les je dolgotrajen in trpežen naraven material, zato je odlična izbira za vse, ki iščejo pohištvo z dolgo življenjsko dobo. Trpežnost pravilno sušenega lesa zagotavlja, da pohištvo ohranja svojo obliko in vrednost še dolga leta.

Trajnost lesa zagotavlja tudi enostavno vzdrževanje, odvisno od tega kako je les zaščiten. Voskanje, poliranje in oljenje lesa je potrebno izvajati le občasno.

 

 

 

FOX lounge retro miza L80

Ročno izbran in obdelan les sušen vsaj 7 let pred obdelavo zagotavlja vrhunsko vzdržljivost. Premaz: mat lak | na vodni osnovi

 

Izbira pohištva v trajnostnem zavedanju

 

Ko je les zanesljiv in certificiran, je le ta odlična izbira za ekološki in trajnosten način opremljanja doma in bivanja. Zavedajte se in uživajte v edinstveni lepoti naravnega lesenega pohištva.

 

 

Klubska miza Mama MOOSE 

 Kot rezultat ekološke ozaveščenosti, potrebuje ena miza MOOSE za izdelavo le 0,5 kvadratnega metra vezanega lesa breze.

 

Les in številni stili opremljanja

 

Za razliko od mnogih drugih materialov, ki se uporabljajo za izdelavo pohištva ima les poseben značaj. Leseno pohištvo je lahko del različnih oblikovalskih stilov naj bo ta sodoben, skandinavski, industrijski ali retro.

Vsestranskost lesa se popolnoma zlije tudi na prostem. Leseno pohištvo se odlično poda na vrtu, terasi ali balkonu.

 

 

DIAGO stol BASIC

DIAGO – ergonomski stol z izjemno dinamično obliko; Sedež – 2mm aluminij; Noge – vezan les breze